luni, 19 noiembrie 2012

Cutie cadou forma patrata







Acest model a fost creat de Tomoko Fuse. Este o cutiuta foarte cocheta, in care va puteti depozita bijuteriile, sau, de ce nu, va poate servi ca ambalaj pentru un cadou. Voi decideti ce intrebuintare ii veti da. Important este ca poate fi personalizata: marimea, culorile, tipul hartiei(mata, lucioasa), toate sunt la alegerea voastra! Latura cutiei finale va fi cam jumatate din latura hartiei folosite la impaturirea modulelor.

Aveti nevoie de 4 coli pentru baza si 4 pentru capac. Exista mai multe variatii pentru capacul acestei cutii, si o sa va pun tutorialele video pentru fiecare. Se foloseste hartie de aceeasi dimensiune atat pentru capac, cat si pentru baza, deci nu va faceti probleme din acest punct de vedere, in final o sa se imbine foarte frumos.

Pentru acest model este bine sa realizati cat mai exact fiecare unitate, astfel incat imbinarea sa se faca usor, iar produsul final sa fie pe masura asteptarilor. Nu va speriati totusi, nu este dificil, cu putina rabdare sunt convinsa ca o sa va iasa foarte bine!

Baza cutiei




Capacul

Aveti aici totorialele video pentru diferitele modele de capace












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu